Ieder oog is uniek en verdient het beste

Conform®lenzen

conformNog meer dan gewone harde contactlenzen worden Conform®lenzen volledig op maat gemaakt voor jouw ogen. Daarmee zijn deze lenzen uniek en de eerste lenzen die op deze manier worden aangemeten en geproduceerd!
Voor zowel beginnende- als gevorderde lensdragers (hard/zacht) en zelfs voor mensen met leesproblemen bieden Conform® lenzen een goede oplossing.
Het unieke ontwerp van de Conform® lens maakt de lens anders dan gewone lenzen. Dit levert een aantal belangrijke voordelen op.

Het hoogste comfort

Doordat Conform® lenzen volledig volgens de vorm van jouw ogen gemaakt worden, zorgen ze voor het hoogst mogelijke comfort. Stofdeeltjes of andere ongemakken hebben nagenoeg geen kans om onder de lens terecht te komen. Met speciale technologie is een optimale randafwerking gecreëerd. Hierdoor voel je de randjes bijna niet, wat bij andere harde lenzen vaak wel het geval is.

De gezondste keuze voor je ogen

Door het unieke ontwerp van de lens en de speciale manier van aanmeten, past de lens perfect op je oog én heb je minder kans op rode- en geïrriteerde ogen.

Een snelle gewenning

Aan lenzen moet je altijd even wennen. Zeker als je nog nooit lenzen gedragen hebt. Bij Conform® lenzen gaat deze gewenning heel snel door het persoonlijke ontwerp specifiek voor jouw ogen.

Het scherpst mogelijke zicht

Met harde lenzen kan je veelal scherper zien dan met zachte lenzen. Dit komt doordat een harde lens zijn vorm behoudt als hij op het oog zit. Bij Conform® lenzen is aan het zicht nog extra aandacht besteed. De speciaal ontworpen voorkant zorgt voor het scherpst mogelijke zicht. Dit zal zeker merkbaar zijn bij schemering en autorijden in het donker.

Vrijheid

Door de perfecte passing van Conform® lenzen kan je gemakkelijk wisselen tussen je lenzen en je bril. Met andere harde lenzen merk je nog wel eens verschil in scherpte als je je bril opzet, maar bij Conform® lenzen is dit niet het geval.

Ideaal als multifocale lenzen

Conform® lenzen zijn ook erg geschikt voor mensen die toe zijn aan een leesoplossing. Omdat de lenzen groter zijn dan de meeste andere harde lenzen, blijven de lenzen goed op hun plek zitten. Hierdoor wen je makkelijker aan de lenzen en gaat het schakelen tussen veraf en dichtbij eenvoudiger.

Geen enkel oog is hetzelfde. Conform® lenzen houden hier rekening mee omdat unieke ogen unieke lenzen verdienen. Conform® lenzen worden op een andere manier aangemeten dan gewone lenzen.
De contactlensspecialist maakt uitgebreid gebruik van moderne meetapparatuur en nieuwe technologieën. Tijdens het onderzoek maakt hij met behulp van een cornea topograaf een topografie van je ogen waarbij de volledige vorm van je hoornvlies vastgelegd wordt.
Bij het aanmeten van de meeste lenzen worden je ogen op 2 punten gemeten.
Bij Conform® lenzen kunnen je ogen tot op 800 verschillende punten worden gemeten, waarmee een heel nauwkeurig beeld wordt gemaakt van jouw ogen.
Aan de hand van deze beelden worden dan lenzen gemaakt die precies aansluiten op de vorm van jouw ogen.

Bij Toff Optiek vertellen wij graag meer over de Conform® contactlenzen.

 

 

Share
 

bezoek onze facebook pagina