Maui-Jim

Meer dan 20 jaar geleden begon Maui Jim op de sprookjesachtige stranden van Maui, Hawaï, zonnebrillen te verkopen. Daaruit vloeide een buitengewoon succesvol bedrijf, dat wereldwijd filialen heeft en binnen de sector van de polariserende, zonwerende glazen toonaangevend is.
Maui Jim

 

 

De superieure eigenschappen biedt de drager een uitstekende bescherming tegen UV-straling, storende verblinding en lichtweerkaatsing. De kleuren worden natuurgetrouw waargenomen, waarbij tevens de contrasten goed zichtbaar blijven. Dit wordt o.a. gerealiseerd door een polarisatiefilter, die in de glazen verwerkt is. Ontspiegeling aan binnen- en buitenzijden en ook een krasbestendige en waterafstotende laag, verzekeren u van een buitengewoon draagcomfort. De Maui Jim zonnebrillen zijn ook in uw individuele glassterkte leverbaar.Een collectie met meer dan 80 modellen van klassiek tot eigentijds en functionele sportbrillen.

Materialen van kunststof of titanium. Voor iedere toepassing is er de juiste zonnebril. Zo is bijvoorbeeld een visser in staat bij helder water, door het wateroppervlak tot op de bodem te kijken, zonder last te hebben van lichtweerkaatsing op het water. Maui Jim glazen zijn verkrijgbaar in drie verschillende materialen:

  • ST glas
  • Polycarbonaat 
  • Maui Evolution

De glazen in neutraal grijs bieden de sterkste kleurnuance en zijn in het bijzonder voor felle, directe lichtverhoudingen geschikt. De glazen in Maui rosé bieden het sterkste contrast en zijn ideaal voor mistige, nevelige of sombere dagen. De glazen in de kleurtint HCL-brons bieden een uitstekend contrast en zijn ook bij slechte lichtverhoudingen ideaal.

Vergelijk en u zult voortaan geen andere zonnebril meer willen dragen!

Share
 

bezoek onze facebook pagina