Julbo

 

toff sportbrillenweken-3Iedere fanatieke fietser is bekend met fietsbrillen. Of je nu een toerfietser, wielrenner of MTB’er bent, een fietsbril maakt de tocht comfortabeler en veiliger.
De fietsbril beschermt de ogen tegen UV-licht, wind, insecten, stof en eventueel modder.

Fietsbrillen ter bescherming van wind in je ogen
Een belangrijke reden om een fietsbril te dragen is om te voorkomen dat er wind in je ogen komt. Door wind in je ogen krijg je traanogen en wordt je zicht slechter. 

Fietsbrillen voor beter zicht tijdens het fietsen
Mede afhankelijk van de leeftijd kan het wisselen tussen fel licht, schaduw of nachtzicht voor problemen zorgen. Julbo Eyewear heeft maar liefst 10 verschillende glazen waarvan 5 NXT lenzen die automatisch meekleuren zodat u in elke lichtomstandigheid optimaal ziet. Er hoeft dus vooraf of onderweg nooit gewisseld te worden in de kleur van het brillenglas.

Fietsbrillen op sterkte
Julbo heeft als enige sportfabrikant een eigen laboratorium voor het ontwikkelen en produceren van brillenglazen op sterkte zonder gebruik te maken van een clip. Het  brillenglas is op sterkte gemaakt, eventueel met een leesgedeelte. Dit geeft een perfect zicht en biedt een cosmetisch fraaie oplossing voor heel veel verschillende sporten.

Julbo Eyewear
Julbo is al meer dan 125 jaar actief in de optiek. Het merk is groot geworden vanuit het thuisland Frankrijk. Julbo is al jaren sterk in de berg-, winter-, en watersporten voor volwasssen én kinderen maar het assortiment wordt groter! Julbo levert inmiddels ook sportbrillen voor hardlopers. Er is tevens een ruime collectie (sportieve) casual brillen.

Julbo heeft voor iedere activiteit of bezigheid een apart glas ontwikkeld.

 

  • Zebra: een meekleurend glas speciaal voor de actieve buitensporter, wielrenner of hardloper. Dit glas is aan de binnenzijde voorzien van een anti-condenslaag.
  • Cameleon: Het glas voor de mensen die minder actief zijn maar gewend zijn aan een bruin zonneglas. Maximale bescherming en comfort door een polariserende filter die de schitteringen weg neemt.
  • Octopus: door zijn grijze tint, polariserende- en waterafstotende laag aan de buitenzijde, het ideale product voor de watersport liefhebbers. Mensen die veel op en rondom het water zitten ervaren dit product als optimaal.
  • Falcon: deze glazen zijn ontwikkeld voor mensen die alleen voor comfort kiezen.

De glazen kleuren ook mee achter de autoruit. Door de ontspiegeling aan de binnenzijde en de polariserende filter, heeft u geen last meer van hinderlijke schitteringen.

Rxtreme:
toff sportbrillenweken-4Julbo ziet dat steeds meer mensen hun vrije tijd buitenshuis doorbrengen, in de natuur of tijdens andere actieve bezigheden. Daarom heeft Julbo besloten als eerste in de markt, producten in eigen beheer aan te bieden met glazen op sterkte. Met dit zogenaamde RXtrem programma, levert Julbo een innovatieve oplossing voor sporters en actieve mensen die brildragend zijn. Dit initiatief is in 2010 beloond met een Silmo D'or, een van de hoogste onderscheidingen binnen de optiek. Door de ervaringen opgedaan op de Franse markt, heeft men besloten dit verder over Europa uit te rollen en via officiële dealers aan te bieden.
De glazen worden gemaakt op basis van het brilrecept en persoonlijke parameters. De glazen worden speciaal geslepen om in de gecurvde monturen te passen en toch een optimaal zicht te bieden in alle situaties en omstandigheden. Dit kan natuurlijk voor iedereen, dus ook de multi-focaal drager.
Het glas wordt dus aangepast op ieders persoonlijke sterkte en montuur.

 

Share
 

bezoek onze facebook pagina