Shamir InTouch Multifocaal

Het Multifocale Intouch glas, speciaal ontworpen voor iPad en Smartphone gebruik

Shamir multifocaal glas verbetert de gezichtsscherpte voor smartphone en tablet gebruik.

Shamir heeft een nieuw multifocaal glas uitgebracht dat is ontworpen voor smartphone en tablet gebruik. Het hedendaags gebruik van digitale apparaten als smartphones en tablets is meer en meer onderdeel van het dagelijks leven geworden. Dit betekent een extra uitdaging voor onze ogen omdat ze moeten overschakelen tussen de afstand, tussenafstand (intermediaire afstand) en daarnaast kleine teksten op smartphones, tablets en andere portable apparaten moeten lezen.

Om brildragers te voorzien van alle helderheid die nodig is om deze dagelijkse taken uit te voeren heeft Shamir de InTouch multifocale glazen gecreƫerd.

Ontworpen als een multifocale oplossing voor iedere dag met een verbeterd design voor visueel comfort in de zone die het meest gebruikt wordt voor digitale technologie (iDevices), de Shamir In Touch gebruikers zullen een snellere overgang en toenemende sterkte in de tussenafstand merken. InTouch glazen zijn "freeform" multifocaal met een 21% wijdere tussenafstand zone en een breder leesgedeelte dan reguliere multifocale glazen.

 

Share
 

bezoek onze facebook pagina